Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ezerjó 2013 /száraz/

A kunsági borvidék és Imrehegy környékének régi hungaricum fajtája. Az Ezerjó borunk friss, ropogós savú, almás illatú kevés fűszeres beütéssel. Telt, zamatos karaktere miatt hosszabban érlelhető. A könnyű, zöldséges vagy halas ételek kiváló kísérője.

Kékfrankos Rosé 2014

Rozé borunk szamócás – gyümölcsös illatú, finoman elegáns savú, szinte minden ételhez előnyösen társítható. Nyári üdítő italnak is kiváló, kevés szódával megbolondítható.

Kékfrankos Primor 2014

Kékfrankos primor borunk élénk rubinvörös színű, meggyes illatú, könnyed, lágy, selymes vörösbor „primor” stílusban.

Cabernet Sauvignon

Testes, mélyvörös színű, de gyümölcsös, kevés fűszeres beütéssel jellemezhető fajtaborunk. Kis fahordóban, többszörös használatban egy évig tartjuk, majd ezt követően palackozzuk, és fél évig a palackban érleljük.

Jégbor Olaszrizling

Ha a természet kegyes hozzánk, akkor van módunk jégbort készíteni egyes években. Ehhez egészséges szőlő (november, december!) és minimum mínusz 7,0 Celsius fok hőmérséklet szükséges. Teljes fürtök kerülnek préselésre, több hétig tart a lassú erjedés, de a végére fantasztikus illatú, krémes, selymes és édes nedű az eredmény.