Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Miért jó a csapolt?

Te is voltál már olyan helyzetben, amikor szívesen megittál volna egy pohár gyöngyöző bort, de csak palackkal árulták? Vagy biztos előfordult veled, ha kaptál is egy pohárral, de az már nem volt friss, az aromák és a szénsav már távoztak belőle. Ezt küszöböli ki a frissen csapolás, amely zárt rendszerének köszönhetően minden egyes Frizzanti maximális élvezetet nyújt.

  • MINDIG JÉGHIDEG
  • MINDEN POHÁR TÖKÉLETES MINŐSÉG
  • NINCS PAZARLÁS, NINCS TÖBBÉ FÉLIG TELI PALACK
  • FELGYORSUL A KISZOLGÁLÁS
  • KÖRNYEZETVÉDELEM

Fedezd fel a világ új trendjét, a Frizzanti gyöngyöző borok világát. Ismerd meg a minőség titkát, ahol minden pohár Frizzanti tökéletes. Egy pohár CSAPOLT Frizzanti nem csak egy ital, hanem egy életérzés is egyben. Ha szereted a mediterrán hangulatot, felszabadultságot és a dél életvidámságát, akkor a Frizzanti borkülönlegességeket egyenesen imádni fogod!

PROSECCO – GLERA

Világos szalmasárga színű, illatában a citrusok, körte, grapefruit és tavaszi virágokra emlékeztető jegyek dominálnak. A kellemes savak friss, pikáns, könnyű íz világot eredményeznek.

PRODRY

Világos szalmasárga színű, apró szénsavgyöngyökkel. Illata gyümölcsös, enyhén muskotályos, könnyed, elegáns textúrájú. Savai kellőek, de semmiképp nem túlzóak – ideális beszélgetős estékhez kínált bor.

CUVÉE ROSÉ

Friss, üde, rosé gyöngyöző bor. Illatában friss gyümölcsök, a földieper, a málna dominálnak, ízében kiegészül az friss alma és cseresznye frissességével. Finom savtartalmú, könnyed, jól fogyasztható bor, amely igazi szépségét frissen fogyasztva mutatja meg.