Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. A magyarok 9:50-kor rajtolnak, ezekben a percekben azonban már a boxban vannak, és előkészítik a terepet.

Vegán téma

Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe

Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika

„Gyökerek & Levelek alatt”

  • Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma & tökmag
  • Cékla, gombák, sült fokhagyma & virágok roppanós levélkével
  • Sárgacékla & Hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika & mustármag
  • Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral
  • Pirított póréhagyma, fekete bors & savanyított citrom
  • Roppanós „gyökér” & csicsókapüré
  • „Dió” & Gombazselé
  • Tokaji ecet gyöngyök & savanyított répák

Mártás

  • Petrezselyemkrém
  • Grillezett zellermártás dióval & magyar szarvasgomba

Bresse- i csirke & Tenger gyümölcsei

Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe

Menünkben fellelhető Tokaji furmint & aszú, mangalica sonka & szalonna, tökmag, kacsamáj & paprika

”Magyar téli erdő”

  • Grillezett csirkecomb, szárny & belsőségek
  • Homár, fűszerek & erdei gombák
  • Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír & roppanós „tölgyfalevélkék”
  • Folyami rák paprikával, petrezselyem krém & homárhab 

Köretek

  • Sárgacékla & hagymadzsem
  • ”Tartlet virág”
  • Marinált zöldborsó savanyított citrommal & mangalica sonka & csicsókapüré
  • savanyított gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás & magyar szarvasgomba
  • Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj & zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág

Mártás

  • Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint & aszú, fekete bors, savanyított fenyő & barnított vaj