Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Legutóbb a BuzzFeed stábja kóstoltatott igazi magyar ételeket fiatalokkal. (gulyáslevest, töltöttkáposztát, csirkepaprikást nokedlivel és csalamádéval és desszertként szilvás gombócot) A reakcióik egyaránt szórakoztatóak és pozitívak voltak.


Más youtuberek is kóstolgattak, főleg jellegzetesebb édességeket és egy-két hungarikumot. Ezekből a videókból most összeválogattunk egy csokrot nektek. Próbáltunk igazi étel kóstolókat gyűjteni, de érthető okokból a rágcsálni valók és az édességek népszerűbbek, és könnyebben küldhetőek csomagban szerte a világon

Andrew Zimmern is járt már az országunkban, és készített videót gasztro élményeiről. Nála ez mindíg személyesebb, mert szereti végig követni, illetve lehetőség szerint részt is venni a készítésben.

A kürtöskalács, a lángos és a gulyás gyakorlatilag kötelező ezekben a kóstolókban... A töltöttkáposztát és a csirkepaprikást nokedlivel szintén láttuk már. Mi ajánlanánk még a halászlevet, a rakottkrumplit, a krumplis tésztát, káposztás tésztát, mákos tésztát, a bejglit és a palacsintát is, persze nem csak a túrósat, vagy a kakaósat, hanem a hortobágyi húsospalacsintát is.


 Az utolsót főleg a bejgli miatt hagytuk benne. Ha tetszett, akkor válogatunk össze édesség kóstolós videókat is.