Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Környezetünk fenntartásának egyik legjobb módja, ha helyi termékeket fogyasztunk, így sokkal kevesebb káros égéstermékkel terheljük bolygónkat. Másik nagyon fontos érv a helyi termékek mellett, hogy árukat a helyi gazdaságba juttatjuk vissza, így közvetetten saját környezetünk jólétét növeljük.

Mai életvitelünkhöz igazodva egészségesek azok az élelmiszerek, amelyek a lehető legkímélőbb feldolgozási technológiával készülnek, hogy megőrizzék vitamin-, és ásványi anyag és betegségmegelőző, gyógyító hatóanyag tartalmukat. Valamint az is fontos, hogy gyors elkészítéssel fogyaszthatóak és ízletesek legyenek.

A Synbio Szociális Szövetkezet célja, hogy egészséges, lehetőleg adalékmentes és hagyományos technológiával és összetétellel előállított termékeket kínáljon vevői részére. Pályafutásukat saját, gluténmentes termékeikkel kezdték, de azóta megnyitották boltjukat Szegeden, ahol a más elsősorban magyar termelők áruit is forgalmazzák, s ezen belül igyekeznek a Dél-Alföld jellegzetességeit bemutatni.

  • Helyi Termék Szeged
  • Cím: 6721 Szeged
  • Tel: +36 30 202 1622
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Honlap: helyitermekszeged.hu