Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

  • 2 kg csont nélküli tarja felszeletelve
  • bors
  • a zöldséges krumplihoz:
  • 2 kg krumpli                         
  • 2 db sárgarépa
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 db vöröshagyma
  • néhány rozmaring ág
  • őrölt bors

A tarjaszeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk meg ízlés szerint.A zöldséges körethez pucoljuk meg, daraboljuk fel a krumplit, tisztítsuk meg  és karikázzuk fel a sárgarépát. Keverjük össze  a megtisztított fokhagymagerezdekkel, a darabolt vöröshagymával, irmét fűszerezzük. A mindkét oldalán sóval, őrölt borssal bedörzsölt tarjaszeleteketfektessük tepsibe a zöldségágyra, pár szál rozmaringot tegyünk mellé az illat és az íz kedvéért. Lefóliázva, előmelegített sütőbe 30 perc alatt süsük meg.

A zöldség és a hós levéből tökéletes salátaöntetet tudunk csinálni!