Levesek

A magyar gasztronómia bővelkedik a különböző nyersanyagokból, változatosan elkészíthető levesekben, melyeket általában első fogásként, legtöbbször ebédre vagy vacsorára fogyasztunk. A kisebb energiatartalmú zöldséglevesek – telítettség-érzést keltve – éhségcsillapító köztes étkezésként is megállják a helyüket. A rendszeres leves fogyasztás elősegítheti a testtömeg megőrzését, mérséklését.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Almakrémleves meggyel és aszalt almával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Kapros lazacleves spárgával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Aljotta, a Máltai karácsonyi halleves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
Tejfölös-kolbászos burgonyaleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Karácsonyi borleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Bakonyi halgombócleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Tejszínes gombakrémleves kakukkfűvel

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Fokhagymakrémleves zsályával